Skotland og England - søndag den 01. juli 2012


Vandretur til Robin Hoods Bay

Tilbage

Sidste hele dag i Whitby skulle bruges til en vandretur til Robin Hoods Bay. Det lyder som en bugt. Det er det også - men det er også en by.

På med vandrestøvlerne og ud på klipperne langs vandet.

Det første stykke gik fint men efter en campingplads kom et stykke vej, der absolut ikke var lettilgængelig. På grund af de seneste dages regn var der meget smattet. Et hegn på begge sider af stien gjorde det svært at gå turen.

Ved et fyr blev vejen straks bedre og nu havde vi "kun" en meget kraftig sidevind, at forholde os til.

Efter nogle timers vandring, nåede vi frem til Robin Hoods Bay i flot solskin. Det var varmt og en kold øl, ledsaget af en god frokost, gjorde underværker.

Byen Robin Hoods Bay er delt i 2. En øvre, som vi først kom til, da vi kom fra Whitby. Og en nedre, der når helt ned til vandet. Den nedre er meget kuperet men en hyggelig by, der så meget mere interessant end den turistede storebror Whitby. OK, der var nok ikke så meget at se på i Robin Hoods Bay, at man ville bo der i mange dage - men byen er helt sikkert et besøg værd.

Med lokalbussen tilbage til Whitby, hvor vi blev enige om at spise til aften på en thairestaurant. Det var en rigtig lækker middag.

Aftenen sluttede af på en sportspub, hvor vi så 2. halvleg af EM-finalen i fodbold. Så var vi trætte og vi fandt hjem til vores svenske værtinde. for så småt at pakke vores rygsække til morgendagens tur mod Edinburgh.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26